Nooit meer iets kwijt + winactie

nooit meer iets kwijt

Je kent het vast wel. Iedereen op school heeft dezelfde schoolbekers, gymschoenen en schooltassen.

Door de bomen zie je het bos niet meer en komt je kind steeds met de verkeerde spullen thuis. Gek wordt ik er van. Maar daar heb ik nu een oplossing voor en het leuke is, jij kan hier van meeprofiteren.

Ik heb het plan opgevat om het dit schooljaar anders en beter aan te pakken. Het verzoek van My Nametags om een samenwerking aan te gaan, kwam dan ook als geroepen. Zij hebben verschillende soorten naamlabels in de vorm van stickers en instrijklabels. In kleur en zwart wit.

Het leuke is dat je helemaal je eigen label kunt ontwerpen. Ik ging voor de gekleurde stickers. Deze kun je zowel gebruiken in kleding, schoenen als op broodtrommels etc. Het ontwerpproces werkt heel eenvoudig: je kiest je eigen lettertype en kleur voor je tekst. Vervolgens kun je kiezen voor een figuurtje dat past bij jouw kind. Mijn jongens kozen voor de voetbal en de ufo. Als je wilt kun je ook nog een achtergrond kiezen. En klaar is je label, betalen en je hebt ze binnen no time in huis.

Nametags 1

Daarna kun je naar hartenlust plakken op broodtrommels, bekers, tassen, (gym)kleren, schoenen en je raakt nooit meer iets kwijt. Nou ja, als je het weer terug vindt weet je zeker dat het van jou is omdat je naam er in staat. Hoe fijn is dat :-)
De jongens hier hadden geen zin om weer naar school te gaan, maar vonden het beplakken van hun broodtrommels etc. heel erg leuk om te doen. En voor de ouders een bijkomend voordeel is dat je de labels mee kunt wassen en ze vaatwasmachinebestendig zijn.

Naast de stickers koos ik ook voor een setje instrijklabels, daarmee ga ik mijn eigen gemaakte creaties versieren. En dan de kledingstukken die ik privé maak. Er zijn hele duidelijke instrijk instructies bijgevoegd en op de site vind je zelfs een handig filmpje. Ze geven zelfs 10 jaar was garantie op de labels.

Om jou net zo enthousiast te maken als ik mag ik twee setjes weggeven. Ik mag dus zelfs twee mensen blij maken.

Laat in de comments of op Facebook weten wat jij allemaal gaat bestickeren en wie weet mag jij je eigen setje ontwerpen.

Liefs Margreet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *