Even bijpraten

Even bijpraten (2)

Het is alweer even geleden dat jullie wat van mij gehoord hebben. En nee, ik heb niet onder een steen gelegen. Sterker nog, ik ben ontzettend druk met Monkeys Design. Zo fijn dat het zo goed wordt ontvangen. Dit had ik nooit verwacht.

Dat houdt echter wel in dat ik minder tijd heb om de blog bij te houden. Ondanks dat ik er nog steeds veel plezier aan beleef en nog steeds boordevol ideeën zit die ik met jullie wil delen. Momenteel ben ik erg zoekende naar de juiste balans. Hoe ga ik er voor zorgen dat ik alle ballen hoog kan houden. Dat ik Monkeys Design verder kan uitbouwen, fijn kan werken aan de blog, mijn werk als relatiebeheerder bij een gastouderbureau kan uitoefenen en het allerbelangrijkste hoe zorg ik ervoor dat mijn gezin voldoende aandacht krijgt.

Ik kan je vertellen, soms is dat heel lastig. Ik roep weleens gek scherend. Ik heb geen tijd om aan de slag te gaan voor de baas.

Zoals ik al zei: Monkeys Design loopt heel erg goed en ik ben heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik stap nog iedere keer met veel plezier achter de naaimachine. Ik vind het ontzettend leuk om zelf aan de slag te gaan met ontwerpen. Komende tijd hou ik mij bezig met het in kaart brengen waar ik heen wil met Monkeys Design en op welke manier ik dat ga doen. Ondertussen ga ik ook aan de slag met de wintercollectie. Ik ben bang dat het nog wel even rustig blijft op de blog, maar ik ga zeker proberen weer eens vaker iets te posten.

Eén ding is zeker:

Ik ben mijn droom aan het najagen

IMG_20160613_143412

Deze leuke mijlpaalkaarten voor ondernemers zijn overigens te krijgen bij Het Zijstraatje en is ontwikkeld door Ideefje en Ankepanke.

Ik zal mijn best doen om weer wat vaker te posten, vond het erg leuk om weer even bij te kletsen :-)

Liefs Margreet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *