Hoera, ik ben vier en mag trakteren!

DSC_6352

Tijden heeft hij er naar uitgekeken, het moment dat hij eindelijk vier werd. Tijdens het wennen op de basisschool draaide hij moeiteloos mee en vond hij het jammer dat hij maar één keer per week mocht kijken. Onze Mees, alweer vier! Hij vind het geweldig, maar ik nogal ongezellig.

Uiteraard hebben we er een enorm feest van gemaakt dat hij vier werd. Hij keek er zo naar uit en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Daarbij werd 1,5 week ervoor zijn broer 10 en wist hij precies wat het was. En als je jarig bent mag je trakteren. Net als bij de andere jongens koos ik nu ook weer voor afscheid schepjes. En wederom was het een succes. De schepjes bestelde ik bij Mijn Gekkegeit.

Voor de traktatie heb je nodig:

  • schepje
  • cupcakes/ muffins (deze zijn zelf gebakken)
  • roltong (Action)
  • cellofaan papier
  • kaartjes

DSC_6345

De tekst die ik op de kaartjes zette: ik wil niet opscheppen maar ik ben 4 en ga naar de basisschool. Bedankt voor de leuke tijd. Groetjes Mees

De kinderen waren erg blij met de toeters, maar of de ouders dat ook zijn, dat vraag ik me af 😉

Heb jij ook iets speciaals gemaakt van de traktatie voor jouw vier jarige?

Let me know.

Fijne dag!

Liefs Margreet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *