Klaar voor de start!

Klaar voor de start

Na een overheerlijke vakantie in het altijd prachtige Zeeland is het weer tijd om aan de slag te gaan. Deze week gaan we weer aan het werk en de jongens gaan weer naar school.

De meeste ouders hoor ik aan het einde van de vakantie roepen dat ze blij zijn als de kinderen weer naar school gaan. In mijn geval had de vakantie wel langer mogen duren.
De jongens zelf hebben er ook nog geen zin in. Maar wat wel leuk is, is dat je weer nieuwe schoolspullen kunt uitzoeken. Een nieuwe rugzak, schriften, pennen, agenda, een nieuwe lunchtrommel en nieuwe drinkbekers.

Onlangs werd ik benaderd door Rosti Mepal met de vraag of ik een review wil schrijven over hun back to school producten. Ik als echte fan was gelijk enthousiast. Ik ben gek op de producten van Rosti Mepal.

Zo zijn we al in het bezit van verscheidene broodtrommels en bekers. Tot onze collectie behoren: Animal Planet tijgers, Paw Patrol en hoe kan het ook anders Cars.

Daan mocht een setje uitzoeken en koos voor de Minions. Hij stond te stuiteren toen hij het pakje mocht openmaken. De bezorger daarentegen had de schrik van haar leven toen ze de achterdeur binnenkwam en de hond flink begon te blaffen.

Minions2

Zoals ik al vertelde ben ik echt fan van Rosti Mepal. De broodtrommels sluiten heel goed af en zijn makkelijk te openen voor de kinderen. Er kunnen vier boterhammen in of twee boterhammen en wat fruit.

De drinkbekers sluiten eveneens goed en lekken niet. De popup beker is ook handig tijdens de heerlijke nazomerdagen die we nog in het verschiet hebben. Omdat je ze kunt afsluiten heb je geen last van ongedierte.

Daan

De schoolbeker heeft een speciale afdichting in de schroefdeksel, waardoor de beker goed wordt afgesloten en een overdrukventiel om de overtollige lucht langzaam te laten verdwijnen.

En wat ik als drukke moeder ook heel erg fijn vind is dat de bekers en de broodtrommel makkelijk schoon te maken zijn. Ze kunnen eveneens in de vaatwasser en daar wordt deze moeder heel erg blij van. De producten blijven erg mooi, ook na 100 keer in de vaatwasser blijven de figuurtjes en de kleuren mooi.

Ook benieuwd naar de back to school producten? Je kunt er naast verschillende broodtrommels en bekers met figuren ook producten vinden in effen kleuren. Neem snel een kijkje in de shop.

naar-school-broodtrommel-of-schoolbeker-kopen

Laat je mij weten wat jij van de producten van Rosti Mepal vindt?

Liefs Margreet

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *