Over mij

Hoi,

Ik ben Margreet, gelukkig getrouwd met Danny. Trotse moeder van Damiën (* 2005), Daan (2006), Xem (2009) en Mees (2012).

Naast mijn baan als relatiebeheerder bij een gastouderbureau, heb ik mijn eigen jongenslabel met handgemaakte kleding en woonaccessoires, Monkeys Design. Hiermee volg ik mijn hart om zelf mooie producten te ontwikkelen en te vervaardigen. Echt een droom die uitkomt.

Eveneens heb ik altijd een hoofd vol (creatieve) ideeën. Soms lopen mijn gedachten over, maar ik krijg er altijd nieuwe energie van. Ik zal je op mijn blog meenemen in mijn gedachtengang.

Ik ben op mijn best als ik met mijn handen kan werken en mijn creatieve brein de ruimte geef. Ik ben dol op bakken en decoreren van taarten, naaien en heb een voorliefde voor chocolade. Mijn handen jeuken om meer te ondernemen met mijn creativiteit. De vraag is alleen hoe ik dit ga vormgeven.

Daarnaast geef ik je een kijkje achter de schermen van jongenslabel, een kijkje in mijn keuken als echte jongensmoeder en alle andere zaken die op mijn pad komen die ik graag wil delen.

Kortom: overal waar ik lentekriebelss van krijg. Lees hier hoe mijn blog tot stand is gekomen.

Veel leesplezier!

Liefs Margreet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *