Time out

Time out

Ondanks dat ik knetter dol ben op mijn jongens is het soms fijn om even een time out te nemen. Niet dat onze jongens nou zo vervelend zijn en ze de energie uit me trekken. In tegendeel zelfs, zij zorgen ervoor dat ik nieuwe energie krijgen en maak ik keuzes waar ik heel erg gelukkig van word.

Maar naast mama ben ik natuurlijk ook vrouw van. En quality time met z’n tweetjes is ook heel erg belangrijk. We proberen ieder jaar een nachtje weg te gaan. Het lukt niet altijd, maar anderhalve week geleden was het zover.

Eigenlijk kwam het voort uit een wens van de jongens, ze wilden graag dat opa en oma weer eens kwamen logeren. Tja, dan hebben we natuurlijk weinig keus šŸ˜‰

We boekten een hotelkamer in Hotel ZuiderduinĀ in Egmond aan Zee. We zijn allebei verliefd op het strand en de zee (en elkaar natuurlijk), dus de keuze voor een hotel vlakbij het strand was snel gemaakt. We hadden zelfs uitzicht op zee.

dsc_7197.jpg

Het hotel zat inderdaad heel dichtbij het strand. Nadat we onze koffers naar de hotelkamer hadden gebracht zijn we gelijk naar het strand gelopen. Hier hebben we de fijneĀ zilte zeelucht opgesnoven en heerlijk geluncht. Wat een heerlijk broodje Egmondse geitenkaas was dat bij strandpaviljoen de Uitkijk. Het water loopt me nog in de mond als ik eraan denk.

img_20160618_132224.jpg

Zaterdag 18 juni waren er de Egmondse Visserijdagen. We vielen dus met onze neus in de boter. Drukke winkelstraten, kermis, kraampjes, leuke winkels en muziek – Ā heel gezellig. Bijna jammer dat de jongens niet mee waren, die hadden zich vast goed vermaakt bij de KNRM en de plaatselijke brandweer.

Aan het einde van de middag zijn we lekker gaan borrelen. Als verrassing op kosten van Monkeys Design. Om Danny te bedanken dat hij altijd voor me klaar staat, in me gelooft en mijn steun en toeverlaat is, ook als ik het soms even moeilijk heb. Maar ook om mezelf te trakteren omdat ik ergens ook wel heel erg trots op mijzelf ben met wat ik in korte tijd heb neergezet met Monkeys Design.

img_20160618_183613.jpg

Na de borrel heb ik uitgebreid gebadderd en zijn we ’s avonds uit eten geweest bij van Speijk. Ik kan daar zo van genieten. Van lekker uit eten gaan en de gezelligheid met elkaar.

De volgende dag hebben we genoten van een ontbijtje in het hotel, hebben we nog lekker langs het strand gelopen, een kopje thee gedronken en daarna zijn we weer huiswaarts gegaan. Terug naar de boys, met toch ook weer nieuwe energie en een lege mind. Op naar een mooie nieuwe week met een frisse blik.

Gaan jullie er ook wel eens met z’n tweetjes op uit? Heb je nog tips? Ik hoor het graag .

Fijne week allemaal.

Liefs Margreet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *